Gasztro

Online szakkör A kultúra és az étel közötti összefüggés tudománya vagy művészete, de sokan vallják azt is, hogy a „kettő együtt”. Hozzátartozik a terítés, a felszolgálás művészete, az étkezés kultúrája és minden más, ami az étkezéshez kapcsolható.
Prohászka Béla a Magyar Nemzeti Értékek és Hungarikumok Szövetségének alelnöke

Sajtos, rögös túrós pogácsát sütünk, emellett alapvető konyhai eszközöket is bemutatunk.

Melyik a fazék, a lábas? Milyen serpenyőkben grillezhetjük a jércemellet?

Gyümölcslevesek sűrítése habarással; a hőkiegyenlítés fontossága.

Lisztszórásos (staubolás) jelleggel készítjük el.

Ha ki szeretné tölteni, akkor kérjük jelentkezzen be vagy regisztráljon a weboldalra.


Nincs hozzászólás!
Legyen Ön az első és mondja el a véleményét.

Ehhez a szakkörhöz egyelőre nem tartozik kvíz.

Amennyiben tetszik és hasznosnak találja a szakkört vagy a weboldalt, kérjük ajánlja ismerősének.

Kérdése van a szakkör valamelyik foglalkozását illetően? Üzenjen online az oktatónak.

Ajánlott termékek

A weboldalon sütiket (cookie) használunk a biztonságos böngészés és jobb felhasználói élmény biztosításához. Az oldal igénybevételével elfogadod a cookie-k használatát. Az Adatkezelési tájékoztató elolvasása.

Sütik kezelése

A sütik segítségével javítjuk szolgáltatásainkat. A weboldalon ezeket a sütiket használjuk:

A weboldal működéséhez elengedhetetlen funkciókért felelősek.

Név nélküli statisztika, ami segít minket a weboldal tovább fejlesztésében.

X
Regisztráljon a még teljesebb felhasználói élmény és az extra funkciók elérésének érdekében!
Egyben iratkozzon fel hírlevelünkre is!
Adatkezelési tájékoztatót
ÁSZF-et