Gasztro

Online szakkör A kultúra és az étel közötti összefüggés tudománya vagy művészete, de sokan vallják azt is, hogy a „kettő együtt”. Hozzátartozik a terítés, a felszolgálás művészete, az étkezés kultúrája és minden más, ami az étkezéshez kapcsolható.
































































































































Ha hozzászólást szeretnél írni, akkor kérjük jelentkezz be vagy regisztrálj a weboldalra.

2021.09.30. 10:41  –  Vida Gábor (#961)
Üdvözlöm!

Régi hagyományos tájjellegű ételeket is fognak bemutatni illetve készíteni?
Nagy sikere van a családban a videóknak, melyeket szeretettel nézünk.
2021.09.30. 08:51  –  Kiss Júlia (#942)
Kedves Béla!

Az édesburgonya krémlevest megfőztem a hétvégén, és nagyon nagy sikerem lett a családban!
Köszönjük ez az íz élményt!

Ehhez a szakkörhöz egyelőre nem tartozik kvíz.

Amennyiben tetszik és hasznosnak találod a szakkört és a weboldalt, kérjük ajánld ismerősödnek.

Prohászka Béla a Magyar Nemzeti Értékek és Hungarikumok Szövetségének alelnöke